Kommunikation

Styrkebyrån erbjuder strategi och hantering av din digitala närvaro, att skriva och redigera texter, filma och redigera video, kommunicera via digitala kanaler och stödja användargenererat innehåll. Att omvärldsbevaka, arbeta mot en kommunikationsavdelning, hantera medierelationer och press, bygga relationer med bloggare och samarbeta med nätverk, analysera och arbeta strategiskt med innehåll, utbilda och föreläsa om det nya medielandskapet och digital kommunikation. Clara Fröberg har jobbat med PR och kommunikation sedan 2010 år och innan det bland annat som manusförfattare för långfilm. Bland tidigare kunder finns bland annat Swebus, Synsam, PVF Plåt och Vent Yrkesnämnd, Unilever, Danone, UFC, Handelshögskolan Executive Education och Strömma.

Johanna har 7 års erfarenhet av kommunikation och event inom både B2B och B2C bland tidigare kunder finns bland annat Svenska Spel, Atea, HP, Telia och Fortum

UTBILDNING
Vi erbjuder utbildningar och föreläsningar inom kommunikation och sociala medier. Exempel på utbildningar: podcastskola, bloggskola, storytelling, nyhetsverkstad, sociala medier och kanalstrategi. Exempel på föreläsningar: Det nya mediesamhället, kriskommunikation i sociala medier, trender inom sociala medier.