Lyftargrupper

Styrkebyråns Lyftargrupper är för dig som vill träna med skivstång, älskar att nörda ner dig i teknik, nöta rörelser och såklart svettas i tuffa cirklar. Våra lyftargrupper är uppdelade i olika kategorier men gillar du styrketräning så finns något för alla.

För att ha koll på nyheter och när vi släpper nya grupper kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev , klicka på länken för att anmäla dig.

Alla våra aktiviteter sker i Lofsangruppens studio, Rosenlundsgatan 32 i Stockholm.

Kommande grupper vt 2018

Lyftarfys

Start onsdag 18:15-19:15 från och med den 3 januari (ojämna veckor)

Ett träningspass för dig som inte vill binda upp dig på en grupp, för dig som bara vill träna Styrkebyrån-stajl, för dig som vill träna med skivstång, bära, lyfta, pressa, dra, rotera, gå, fälla och böja! Under en timme kör vi ett styrkepass i Lofsangruppens studio där du får ta i och jobba med både styrka och bodybuilding. Lyftarfysen drar igång onsdagen den 3 januari och du bokar plats på hello@styrkebyran.se. Du betalar 200 kronor på plats med Swish. Vi har 24 timmars avbokningsregel. I träningspasset ingår lån av handduk och hygienprodukter.

Lyftargrupp 3 gånger Bli starkare i överkroppen: Bänkpress, Chins och Pullups 

(varannan vecka i 6 veckor)

Start 7 februari 

Styrkebyråns Lyftargrupp för dig som vill bli starkare i överkroppen med fokus på bänkpress, chins och pullups inkl program.

Under tre tillfällen träffas vi för att jobba med bänkpress, chins och pullups. Dessutom går vi igenom assisterande övningar som gör dig starkare i dessa övningar. Vi träffas varannan vecka under sex veckor, efter första träffen får alla deltagare ett träningsprogram att följa för att utveckla sin överkroppsstyrka framåt.

För vem?

Styrkebyråns lyftargrupp är för dig som är van att styrketräna och vill fokusera på överkroppsstyrka.

Du bör ha tränat med skivstång tidigare men du behöver inte vara van att följa ett styrkeprogram. Du tränar totalt tre pass med oss på våra träffar. Efter första tillfället får du ett träningsprogram för sex veckor med 3-4 styrkepass per vecka på egen hand, för styrka i överkroppen.

Vi träffas 7 februari, 21 februari och 7 mars

Tid 18.15-19.15

8 deltagare per grupp, pris 2200 kronor per person.

Lyftargrupp 3 gånger Knäböj, Marklyft och Bänkpress

(varannan vecka i 6 veckor)

Start 7 februari

Styrkebyråns Lyftargrupp för dig som vill utvecklas i dina lyft och följas åt tillsammans med andra

Under 3 tillfällen träffas vi för att jobba med basövningarna knäböj, marklyft, och bänkpress. Dessutom går vi igenom assisterande övningar som gör dig starkare i huvudövningarna. Vi träffas varannan vecka under 6 veckor.

För vem?

Styrkebyråns lyftargrupp är för dig som är vill träna med skivstång men vill lära dig mer eller nöta vidare på grunderna.

Vi träffas 7 februari, 21 februari och 7 mars

Tid 19:30 – 20:45

8 deltagare per grupp, pris 1800 kronor per person.

Lyftarhelg

För närvarande inbokade helger: 3-4 februari fullbokad, samt  28- 29 april.

Under två dagar kör vi tre stycken teknikgrupper i marklyft, knäböj och bänkpress plus ett extra träningspass samt en föreläsning om styrketräning, hållbar livsstil och programteori. Lördag kväll äter vi middag tillsammans till självkostnadspris och minglar i studion (valfritt).

Du får:

1x två timmars lyftargrupp i knäböj: teori och praktik

1x två timmars lyftargrupp i marklyft: teori och praktik

1x två timmars lyftargrupp i bänkpress: teori och praktik

1x träningspass tillsammans för hela kroppen

1x föreläsning

Mellanmål båda dagarna

Lån av handduk och hygienprodukter i träningsstudion

För vem:

För dig som älskar att lyfta, vill fila på din teknik och hänga tillsammans med andra starka kvinnor. Du behöver inte ha lyft länge men vi vill att du ska ha tränat marklyft, bänkpress och knäböj förut. Vi individanpassar upplägget utifrån gruppen.

Pris: 3000 kronor per person.

Boende: Ordnar du själv.

Mat: Du står för frukost, lunch och middag själv. Vi står för mellanmål och grymt häng 🙂

 

Övriga koncept

Lyftargrupp 4 gånger Knäböj, Marklyft, och Bänkpress

(varannan vecka 8 veckor inkl program)

Styrkebyråns Lyftargrupp för dig som vill utvecklas i dina lyft och följas åt tillsammans med andra

Under 4 tillfällen träffas vi för att jobba med basövningarna knäböj, marklyft, och bänkpress. Dessutom går vi igenom assisterande övningar som gör dig starkare i huvudövningarna. Vi träffas varannan vecka under 8 veckor, efter första träffen får alla deltagare ett träningsprogram att följa under resterande veckor.

För vem?

Styrkebyråns lyftargrupp är för dig som är van att styrketräna och vill testa på eller gå vidare med att bli starkare i basövningarna. Du bör ha tränat med skivstång tidigare men du behöver inte vara van att följa ett styrkeprogram. Du kör på egen hand 3-4 styrkepass per vecka med vårt styrkeprogram varav 1 varannan vecka med gruppen.

8 deltagare per grupp, pris 2800 kronor per person.

 

Lyftargrupp 6 gånger Knäböj, Marklyft, Stående press och Bänkpress

Varannan vecka, 12 veckor inklusive träningsprogram

Styrkebyråns Lyftargrupp för dig som vill utvecklas i dina lyft och följas åt tillsammans med andra

Under sex tillfällen träffas vi för att jobba med basövningarna knäböj, marklyft, stående press och bänkpress. Dessutom går vi igenom assisterande övningar som gör dig starkare i huvudövningarna. Vi träffas varannan vecka under 12 veckor, efter första träffen får alla deltagare ett träningsprogram att följa under resterande veckor. Den sista gången ses vi och testar våra max i några av övningarna!

För vem?

Styrkebyråns lyftargrupp är för dig som är van att styrketräna och vill testa på eller gå vidare med att bli starkare i basövningarna. Du bör ha tränat med skivstång tidigare men du behöver inte vara van att följa ett styrkeprogram. Du kör på egen hand 3-4 styrkepass per vecka med vårt styrkeprogram varav 1 varannan vecka med gruppen.

8 deltagare per grupp, pris 3600 kronor per person.

Lyftargrupp ett tillfälle, 2 timmar

Kommande grupper:

  • Lyftargrupp knäböj nybörjare 11/10 kl 18:15-20:15
  • Lyftargrupp bänkpress nybörjare 18/10 kl 18:15-20:15
  • Lyftargrupp marklyft nybörjare 25/10 kl 18:15-20:15

Våra lyftargupper är för alla, vi anpassar alltid utifrån varje individ och du får feedback och hur du kan komma vidare i dina lyft utifrån var du står idag.

Vi har lyftargrupper för både nybörjare och fortsättning i:

Knäböj

Marklyft

Bänkpress

Chins och pullups

För vem: alla som älskar att lyfta men som har hamnat på en platå, vill lära sig, osäker på teknik eller som bara vill lyfta med andra.

Våra lyftargrupper anpassas utifrån där du är idag, vi går igenom rörelsen och tekniken samt vad som krävs av kroppen både när det gäller styrka, rörlighet och aktivering. Vi jobbar med rörelsen samt alternativa rörelser eller assisterande övningar så att du kan komma vidare i dina lyft. Vi pratar om duplicering det vill säga hur du ska tänka med vikt när du jobbar och hur du kommer vidare. Men framför allt lyfter vi, under en grupp har du möjlighet att göra massor med lyft. Du får återkoppling på din teknik och hur du kan jobba vidare.

Deltagare per grupp är beroende på antalet coacher.

1 coach 6 st

2 coacher 14 st

Samtliga lyftargrupper är två timmar långa och kostar 700 kr/person, dessa är indelade i både i en teoretisk- och en praktisk del.

Maxning

För lyftargrupp maxning krävs att du lyft regelbundet i minst ett år.

Här kommer vi under två timmar att maxa i knäböj, bänkpress och marklyft, precis som i tävling. Du kommer precis som om du tävlar göra tre lyft där du väljer ny vikt efter varje lyft. Tanken med denna grupp är att det ska kännas så tävlingslikt som möjligt och du kommer att få en totalpoäng för antal lyfta kilon (dock ej baserade på viktklasser). Uppvärmning sker gemensamt i varje gren.

Skräddarsydda grupper efter önskemål

Vi skräddarsyr gärna ett upplägg efter dina önskemål. Vi jobbar även med hälsa, friskvård och träning för företag.

För bokning av lyftargrupper mejla hello@styrkebyran.se