Lyftargrupper

Styrkebyråns Lyftargrupper är för dig som älskar att nörda ner dig i teknik, nöta rörelser och såklart svettas i tuffa cirklar. Våra lyftargrupper är uppdelade i olika kategorier, men gillar du styrketräning så finns något för alla.

Kommande lyftargrupper 

Uppdateras löpande

Kommande Lyftarhelg

17-18 juni Lyftarhelg Stockholm (fullbokat, för reservlista mejla hello@styrkebyran.se)

För att ha koll på nyheter och när vi släpper nya grupper kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev , klicka på länken för att anmäla dig.

Lyftargrupper är ett av våra nya koncept som vi precis kört igång med, nedan kan du se våra olika grupper. Vi har lyftargrupper för olika nivåer: bas, avancerad och maxning.

Våra lyftargupper är för alla, vi anpassar alltid utifrån varje individ och du får feedback och hur du kan komma vidare i dina lyft utifrån var du står idag.

För lyftargrupp maxning krävs att du lyft regelbundet i minst ett år.

Vi har lyftargrupper i

Knäböj

Marklyft

Bänkpress

Chins och pullups

För vem: alla som älskar att lyfta men som har hamnat på en platå, vill lära sig, osäker på teknik eller som bara vill lyfta med andra.

Våra lyftargrupper anpassas utifrån där du är idag, vi går igenom rörelsen och tekniken samt vad som krävs av kroppen både när det gäller styrka, rörlighet och aktivering. Vi jobbar med rörelsen samt alternativa rörelser eller assisterande övningar så att du kan komma vidare i dina lyft. Vi pratar om duplicering det vill säga hur du ska tänka med vikt när du jobbar och hur du kommer vidare. Men framför allt lyfter vi, under en grupp har du möjlighet att göra massor med lyft. Du får återkoppling på din teknik och hur du kan jobba vidare.

Deltagare per grupp är beroende på antalet coacher.

1 coach 6 st

2 coacher 14 st

Samtliga lyftargrupper är två timmar långa och kostar 700 kr/person, dessa är indelade i både i en teoretisk- och en praktisk del.

Maxning

Här kommer vi under två timmar att maxa i knäböj, bänkpress och marklyft enligt ordningen ovan, precis som i tävling, du kommer precis som när du tävlar göra tre lyft där du väljer vikt efter varje lyft. Tanken med denna grupp är att det ska kännas så tävlingslikt som möjligt du kommer att

Få en totalpoäng (dock ej baserade på viktklasser) uppvärmning sker gemensamt i varje gren.

Lyftarhelg

Under två dagar kör vi tre stycken teknikgrupper i marklyft, knäböj och bänkpress plus ett extra träningspass samt en föreläsning om styrketräning, hållbar livsstil och programteori. Lördag kväll går vi som vill ut tillsammans och minglar och äter middag på restaurang.

Du får:

1x två timmars lyftargrupp i knäböj: teori och praktik

1x två timmars lyftargrupp i marklyft: teori och praktik

1x två timmars lyftargrupp i bänkpress: teori och praktik

1x träningspass tillsammans för hela kroppen

1x föreläsning

Mellanmål båda dagarna

Lån av handduk och hygienprodukter i träningsstudion

För vem:

För dig som älskar att lyfta, vill fila på din teknik och hänga tillsammans med andra starka kvinnor. Du behöver inte ha lyft länge men vi vill att du ska ha tränat marklyft, bänkpress och knäböj förut. Vi individanpassar upplägget utifrån gruppen.

Pris: 3000 kronor per person.

Boende: Ordnar du själv.

Mat: Du står för frukost, lunch och middag själv. Vi står för mellanmål och grymt häng 🙂

Lyftargrupp 6 gånger (varannan vecka 12 veckor inkl program)

Styrkebyråns Lyftargrupp för dig som vill utvecklas i dina lyft och följas åt tillsammans med andra

Under sex tillfällen träffas vi för att jobba med basövningarna knäböj, marklyft, stående press och bänkpress. Dessutom går vi igenom assisterande övningar som gör dig starkare i huvudövningarna. Vi träffas varannan vecka under 12 veckor, efter första träffen får alla deltagare ett träningsprogram att följa under resterande veckor. Den sista gången ses vi och testar våra max i några av övningarna!

För vem?

Styrkebyråns lyftargrupp är för dig som är van att styrketräna och vill testa på eller gå vidare med att bli starkare i basövningarna. Du bör ha tränat med skivstång tidigare men du behöver inte vara van att följa ett styrkeprogram. Du kör på egen hand 3-4 styrkepass per vecka med vårt styrkeprogram varav 1 varannan vecka med gruppen.

6 deltagare per grupp, pris 2700 kronor per person.

För bokning av lyftargrupper mejla hello@styrkebyran.se